Saturday, August 20, 2005

Usnio sam gej san

Probudih se nešto juče naprasno, i ostaše mi slike u radnoj memoriji. Obično mi treba vremena da se setim i šta sam radio sinoć, a o snovima da ne zborim. U tom trenutku mi se još spavalo poprilično, pa nijesam to jeba' ni %; krevet je mio, pa taman da sam usnio baba seru za ženu. Naspavah se ja, valda, prigodno, proskakutah po stančiću, kahwu srkno i duvana prhno. I vrati mi se san što usnio sam.

Recimo da san teče ovako (kažem recimo, jer snovi su slike, sve veze koje se javljaju konstruišemo umetanjem slika u šablone logike): Kuća nekih rođaka u provinciji, neka slava ili terevenka u tom smeru. Sledeća slika, soba sa strane, neki mlađi rođak i ja. Sedimo, tišina. Sledeća, rođak se perverzno smeška, tišina, izraz lica sve govori. Sledeća, obavljam blowjob. Konec.

Na prvi pogled sam latentni neostvareni homić (gay, peder, faggot), ne bunim se, tko zna možda je i tako, al' sumnjam. Ako malo dublje uđemo u simboliku ovih slika, možemo doći do zanimljivijih rezltata no što je ofucana gej pričica. Počevši od slike terevenke, koja bi mogla da simbolizuje okupljanje, verovatno raznih elemenata moje ličnosti, koji pokušavaju da se saberu po nekoj prirodnoj inerciji. Slobodan sam da zaključim da je moja ličnost nesređena i nejedinstvena, i da iz nekog razloga, ili prirodno, teži sinhronizaciji. Jedino što nisam siguran, da li je usklađivanje stvarno potrebno i zdravo, ili se javlja usled prirodnih sila ili bioloških i socioloških potreba. U drugoj slici se direktno součavam sa onim delom ličnosti koji, u tom trenutku, predstavlja rastrzanu podsvest. Trenutak susreta tj. primanja k znanju da postoji druga strana(e) moje ličnosti. Sledeća slika je izazivanje, pokušaj da se isposluje sinhronizacija, navodno time što će podsvest (nesređeni elemenati ličnosti) udovljiti strani svesnog razuma. Ona se nudi, otvoreno. Na kraju, svesni razum popušta u nadi da će zadovoljiti svoje potrebe, ali zapravo podsvest dobija zadovoljštinu i svesni razum se njoj priklanja. Ostaje samo dilema, da li je time zadovoljen i svesni razum, ili je postao žrtva podsvesti. Drugi scenarijo me malo plaši.

3 komentara:

Anonymous said...

Pa, svaka čast na hrabrosti! Tako javno izneti na analizu gej san. Respect :o)
Ja mislim da nisi gej :oD, a otkud takvi snovi,... pa, ne znam. Ajd, ako dođeš do nekog konstruktivnog rešenja, javi, imadoh i ja neke čudne snove, sramota živa...
Keka

Holly Rabbit said...

Pa, da sam to shvatio kao pornjavu, verovatno ne bih napisao :)

Inače, nema instant rešenja za tumačenje, moraš sama da (probaš da) tumačiš, ili eventualno neko ko te mnogo dobro poznaje. A sramote može da bude jedino ako bukvalno shvatiš san, a to je poptuna glupost.

cicika said...

Ja potpisujem da nisi gej :p