Sunday, December 17, 2006

dizzy's - novi džez klubić

E tako nešto, sasvim neočekivano, odem sinoć na otvaranje džez klubića Dizzy's. Zapravo sam nameravao da idem na Live fest u SKC, ali je koncert na otvaranju bio besplatan, plus sam imao na raspolaganju kvalitetno džez društvo. Ispostavi se sasvim dobra zabava. Iskusni Mađar iz Kanade (Vic Vogel) je dobro štimovao situaciju na koncertu. Ne želim da se upuštam u kritiku, koncert je bio sjajan, a potonja svirka prilično dobra. Eto tako i par fotkica sa koncerta (u klubu je bilo previše mračno za slikanje telefonom). Inače je klubić prilično mali i skroman (vino 160din). Lokacija Pozorište Boško Buha na Trgu. Svirke petak i subota.


info sa neta:
Vik Vogel je kanadski pijanista i jazz velikan, poreklom iz Madjarske. Jazz Connection orkestar, predvodjen Markom Djordjevićem, nastupiće u sastavu: Vasil Hadžimanov, Fredi Stanisavljević, Vlada Krnetić, Goran Grubić, Ivan Ilić, Igor Ilić, Aleksandar Jaćimović, Milan Pavković, Dušan Ivanišević i Jovan Maljoković.

4 komentara:

Anonymous said...

Budući da nisam iz BG, ali često dolazim, interesuje me da li klub radi svakog dana i od koliko sati.

Holly Rabbit said...

mozda radi kao kafe radnim danima, jedino sto sam saznao da su svirke petak i subota. radno vreme ne bih znao, ali nema smisla ici tamo kad nema svirki. ima mnogo boljih mesta za popiti pice.

STELLANOVA said...

Mogli bi otic na vince jedan vikend kad se zaputim u glavni nam grad...

Anonymous said...

a naravno valja se :) samo javni na vreme